S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr36.12.2017Renault 8 Gordini (1965) Renault 17 Gordini Renault 5 Turbo (1981) Renault 12 VW... arr34.12.2017Peugeot 308 Peugeot 308 GT   Peugeot 308 GT Peugeot 301 Peugeot 508 Peugeot... arr318.11.2017Tatra T97 Buick Park Avenue Chevrolet Caprice Sedan N.Y.C. Taxi 1991 Chrysler SS... arr327.11.2017Alfa Romeo 156 1.8 T. Spark (1999) Alfa Romeo 166 (2000) Alfa Romeo 156 GTA (2002) Alfa...

TOVAR V AKCII

naša cena 49,90 € (1 503,29 Sk)
naša cena 13,74 € (413,93 Sk)
naša cena 16,90 € (509,13 Sk)

KONTAKTY

Tibor Šoltés - AUTOMODELY
Dr.V.Clementisa 376/2
979 01 Rimavská Sobota
tel: +421 917 129 202
napíšte nám
IČO : 44 975 988
DIČ : 1049784538

PREDOBJEDNÁVKA

naša cena 39,90 € (1 202,03 Sk)
naša cena 69,90 € (2 105,81 Sk)

Ochrana osobných údajov

Obchod www.automodely-hracky.sk je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Registračné číslo 201309216

 

Informácie podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov


Prostredníctvom internetového obchodu na webovej stránke www.automodely-hracky.sk

dochádza k spracúvaniu osobných údajov na základe zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane

osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a preto si dovoľujeme

zákazníkov, a síce spracúvaním osobných údajov dotknuté osoby, informovať o nasledovných

skutočnostiach:

Identifikačné údaje prevádzkovateľa internetového obchodu:

Tibor Šoltés – AUTOMODELY

IČO: 44 975 988

Miesto podnikania: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01 Rimavská Sobota

Identifikačné údaje sprostredkovateľa, ktorý spracúva osobné údaje dotknutej osoby za

účelom vedenia účtovníctva pre prevádzkovateľa:

LYNI Erika Helembaiová

IČO: 44 969 252

Miesto podnikania: Rumince 46, 980 50 Rumince

Účel spracúvania osobných údajov prostredníctvom internetového obchodu:

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách za účelom vybavovania

objednávok a doručenia objednaného tovaru dotknutým osobám, ktorý si tento objednali

v internetovom obchode prevádzkovateľa na webovej stránke www.automodely-hracky.sk.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách taktiež za účelom vystavenia

faktúry na tovar dodaný dotknutej osobe.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách taktiež pre jeho marketingové

účely (najmä ponúkanie nových tovarov a akciových ponúk zákazníkovi prostredníctvom

elektronických prostriedkov).

Zoznam spracúvaných osobných údajov o fyzickej osobe (dotknutej osobe):

- Meno a priezvisko,

- Adresa,

- Telefonický kontakt,

- Emailová adresa.

Totožnosť oprávnenej osoby:

Prevádzkovateľ získava vyššie uvedené osobné údaje o dotknutej osobe výlučne

prostredníctvom internetového obchodu na webovej stránke www.automodely-hracky.sk.

Poučenie o dobrovoľnosti:

Dotknutá osoba poskytuje prevádzkovateľovi vyššie uvedené osobné údaje dobrovoľne.

Úplné znenie súhlasu dotknutej osoby so spracúvaním osobných údajov:

Dotknutá osoba (zákazník) svojim zaregistrovaním sa na webovej stránke internetového

obchodu www.automodely-hracky.sk, ako aj odoslaním svojej objednávky prostredníctvom

webovej stránky internetového obchodu www.automodely-hracky.sk udeľuje v súlade so

zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých

zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,zákon“), súhlas so spracúvaním všetkých

svojich osobných údajov poskytnutých pre účely vybavovania objednávok a doručenia

objednaného tovaru (Meno, priezvisko, adresa, telefonický kontakt, emailová adresa)

prevádzkovateľovi, ktorým je Tibor Šoltés – AUTOMODELY, IČO: 44 975 988, s miestom

podnikania: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01 Rimavská Sobota (ďalej len ,,prevádzkovateľ“)

a taktiež mu udeľuje v súlade so zákonom súhlas so spracúvaním uvedených osobných

údajov zákazníka pre marketingové účely prevádzkovateľa (najmä ponúkanie nových tovarov

a akciových ponúk zákazníkovi prostredníctvom elektronických prostriedkov). Súhlas je

udeľovaný zákazníkom dobrovoľne na dobu neurčitú. Súhlas môže byť kedykoľvek zo strany

zákazníka písomne odvolaný, a to zaslaním odvolania zákazníkom udeleného súhlasu so

spracúvaním osobných údajov na adresu prevádzkovateľa: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01

Rimavská Sobota.

Poučenie o právach dotknutej osoby:

Práva dotknutej osoby vyplývajú z § 28 a nasl. zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných

údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon“), ktorého znenie je

prístupné na webovom sídle Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky:

http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/docs/122_2013.pdf

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v

informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod; pri

vydaní rozhodnutia podľa odseku 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom

spracúvania a vyhodnocovania operácií,

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné

údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom

spracúvania,

e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných

údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom

spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu

zákona,

h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho

platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

Právo dotknutej osoby možno obmedziť len podľa odseku 1 písm. e) a f), ak takéto

obmedzenie vyplýva z osobitného zákona, alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana

dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči

a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na

účely priameho marketingu bez jej súhlasu a žiadať ich likvidáciu,

b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) zákona na účely priameho

marketingu v poštovom styku, alebo

c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) zákona na účely priameho

marketingu.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má

právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v

prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) vyslovením oprávnených dôvodov alebo

predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov,

ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov

poškodené; ak tomu nebránia zákonné

dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný

osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu

blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má

právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa,

ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa takéto rozhodnutie vydá

výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá

osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou

odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti

dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude

mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje

dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak

to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených

záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie

zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej

osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na

zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo

a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje

za podanú podľa zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba

doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,

b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho

sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu

zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,

c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo

zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať

úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže

uplatniť zákonný zástupca.

Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka

osoba.

 

YjcyYjViNj