S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr3Spielwarenmesse 2018 Norimberg Spielwarenmesse 31.1. -... arr34.8.2018Jaguar XFR (2010) Seat Ibiza Cupra TDI (2006) Plymouth Savoy (1959) Maybach 62 Bugatti... arr36.7.2018Tatra 603A prototype 1961 Tatra 603 (1957) Bugatti 57 SC Atlantic (1938) Bugatti Type 41... arr329.6.2018Audi Q7 Audi Q7 Audi A8L BMW X5 BMW 750 Li VW Touareg Ford Focus MKI  ... arr321.6.2018Cadillac Series 75 Fleetwood V8 Sedan 1939 Cadillac Seville MK II Elegance (1980) Buick... arr320.6.2018Alfa Romeo F20 (179) Cadillac Miller-Meteor Mercedes -Benz 230 (W110) Binz Mercedes 540K... arr311.6.2018Aston Martin DB4 (1958) CadillacV16 LWB Imperial Sedan (1930) Chevrolet Corvette C2 Mini... arr328.5.2018Van Hool T9 Coach The Kings Ferry Plaxtoon Premiere Trans Peak Van Hool T8 York... arr317.5.2018Volvo FH12 LED Screen Scania High Line Horsebox Scania T Series Curtainside Scania P380... arr312.5.2018Robur LD 3001 Trabant P50 Kombi AWZ P70 Limousine Zis 100 Ifa F8 Limousine Syrena... arr33.5.2018Packard V12 Le Baron Speedster (1934) Buick Riviera Coupe 1972 Checker Marathon (1963)... arr323.4.2018Škoda Forman Tatra T3 Volvo S60 STCC Polestar Škoda Super Sport 724 "Ferat" Tatra T87... arr315.4.2018UAZ 469 UAZ 452 Minibus GAZ 69A GAZ 69 Aro 240 Jeep Willys MB Luaz 969M GAZ... arr38.4.2018Škoda Karosa ŠM11   Alfa Romeo F20 (179) Mercedes-Benz C 3500   BMMO C5... arr323.3.2018Kässbohrer Setra S8 Coach Van Hool T9 Coach The Kings Ferry BMW 320 (2001) Polícia SR Volvo... arr39.3.2018Škoda Fabia S2000 F.Loix Winner Ypres Rally 2014 Ford Fiesta R5 Evans rally Germany... arr318.2.2018Škoda 130 LR Rallye 1000 Lakes (1986) Škoda 130 LR Barum Škoda 130 LR H rally verzia Škoda... arr315.2.2018Audi RS4 Avant Renault Megane 2016 Renault Megane 2016 "Police Municipale" Ford Focus WRC... arr37.2.2018Fiat 128 (1970) Fiat 124 Berlina (1968) Fiat Brava (2001) Fiat Croma (1985) Fiat Punto... arr36.2.2018Škoda 105 S Škoda 120 LS ŠKODA 120 L Škoda 1000 MB Škoda 100 Škoda Octavia Škoda... arr329.1.2018Tatra 111 C Tatra 111 Tatra 111 C Hasiči Tatra 147 DC-5 LIAZ 706 MTTN + náves Robur... arr39.1.208Škoda Fabia R5 Rallye Monte-Carlo 2017 #32 Kopecký - Dresler Škoda Fabia R5 2015 Škoda Fabia... arr38.1.2018Škoda 105 S Škoda 120 LS Škoda 100 Škoda 110 R Škoda 1000 MB Tatra 603 Tatra... arr34.1.2018Saab 9-3 Viggen (1999) Volvo 850 T-SR Brake Alpine Renault A310 (1972) Lamborghini... arr323.12.2017Škoda 110L (1973) Verejná Bezpečnosť Škoda 110L (Blue Light) Škoda 110L (Red Brick) Škoda... arr322.12.2017Škoda Fabia Škoda Fabia Combi Škoda Octavia Škoda Octavia Škoda Octavia Škoda Octavia... arr36.12.2017Renault 8 Gordini (1965) Renault 17 Gordini Renault 5 Turbo (1981) Renault 12 VW... arr34.12.2017Peugeot 308 Peugeot 308 GT   Peugeot 308 GT Peugeot 301 Peugeot 508 Peugeot... arr318.11.2017Tatra T97 Buick Park Avenue Chevrolet Caprice Sedan N.Y.C. Taxi 1991 Chrysler SS... arr327.11.2017Alfa Romeo 156 1.8 T. Spark (1999) Alfa Romeo 166 (2000) Alfa Romeo 156 GTA (2002) Alfa...

TOVAR V AKCII

naša cena 19,90 € (599,51 Sk)
naša cena 12,90 € (388,63 Sk)
naša cena 12,90 € (388,63 Sk)

KONTAKTY

Tibor Šoltés - AUTOMODELY
Dr.V.Clementisa 376/2
979 01 Rimavská Sobota
tel: +421 917 129 202
napíšte nám
IČO : 44 975 988
DIČ : 1049784538

PREDOBJEDNÁVKA

naša cena 10,90 € (328,37 Sk)
naša cena 16,90 € (509,13 Sk)
naša cena 69,90 € (2 105,81 Sk)

GDPR - ochrana osobných údajov
GDPR

GDPR

Podmienky ochrany osobných údajov
V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

Ochrana osobných údajov

 

TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCA

 

Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť Tibor Šoltés - AUTOMODELY (ďalej len "správca").

 

Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: Tibor Šoltés - AUTOMODELY, Dr.V.Clementisa 376/2, 979 01 Rimavská Sobota, tel.:+421917129202, email - automodely.rs@gmail.com

 

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 


ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

 


ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 


DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

 


ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), Heureka Shopping s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti) Direct Parcel Distribution SK s.r.o. (kuriérska spoločnosť)

 


PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailu automodely.rs@gmail.com

 

Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

 

Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018

 

 

Obchod www.automodely-hracky.sk je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Registračné číslo 201309216

 

Informácie podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov


Prostredníctvom internetového obchodu na webovej stránke www.automodely-hracky.sk

dochádza k spracúvaniu osobných údajov na základe zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane

osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a preto si dovoľujeme

zákazníkov, a síce spracúvaním osobných údajov dotknuté osoby, informovať o nasledovných

skutočnostiach:

Identifikačné údaje prevádzkovateľa internetového obchodu:

Tibor Šoltés – AUTOMODELY

IČO: 44 975 988

Miesto podnikania: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01 Rimavská Sobota

Identifikačné údaje sprostredkovateľa, ktorý spracúva osobné údaje dotknutej osoby za

účelom vedenia účtovníctva pre prevádzkovateľa:

LYNI Erika Helembaiová

IČO: 44 969 252

Miesto podnikania: Rumince 46, 980 50 Rumince

Účel spracúvania osobných údajov prostredníctvom internetového obchodu:

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách za účelom vybavovania

objednávok a doručenia objednaného tovaru dotknutým osobám, ktorý si tento objednali

v internetovom obchode prevádzkovateľa na webovej stránke www.automodely-hracky.sk.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách taktiež za účelom vystavenia

faktúry na tovar dodaný dotknutej osobe.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje o dotknutých osobách taktiež pre jeho marketingové

účely (najmä ponúkanie nových tovarov a akciových ponúk zákazníkovi prostredníctvom

elektronických prostriedkov).

Zoznam spracúvaných osobných údajov o fyzickej osobe (dotknutej osobe):

- Meno a priezvisko,

- Adresa,

- Telefonický kontakt,

- Emailová adresa.

Totožnosť oprávnenej osoby:

Prevádzkovateľ získava vyššie uvedené osobné údaje o dotknutej osobe výlučne

prostredníctvom internetového obchodu na webovej stránke www.automodely-hracky.sk.

Poučenie o dobrovoľnosti:

Dotknutá osoba poskytuje prevádzkovateľovi vyššie uvedené osobné údaje dobrovoľne.

Úplné znenie súhlasu dotknutej osoby so spracúvaním osobných údajov:

Dotknutá osoba (zákazník) svojim zaregistrovaním sa na webovej stránke internetového

obchodu www.automodely-hracky.sk, ako aj odoslaním svojej objednávky prostredníctvom

webovej stránky internetového obchodu www.automodely-hracky.sk udeľuje v súlade so

zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých

zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,zákon“), súhlas so spracúvaním všetkých

svojich osobných údajov poskytnutých pre účely vybavovania objednávok a doručenia

objednaného tovaru (Meno, priezvisko, adresa, telefonický kontakt, emailová adresa)

prevádzkovateľovi, ktorým je Tibor Šoltés – AUTOMODELY, IČO: 44 975 988, s miestom

podnikania: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01 Rimavská Sobota (ďalej len ,,prevádzkovateľ“)

a taktiež mu udeľuje v súlade so zákonom súhlas so spracúvaním uvedených osobných

údajov zákazníka pre marketingové účely prevádzkovateľa (najmä ponúkanie nových tovarov

a akciových ponúk zákazníkovi prostredníctvom elektronických prostriedkov). Súhlas je

udeľovaný zákazníkom dobrovoľne na dobu neurčitú. Súhlas môže byť kedykoľvek zo strany

zákazníka písomne odvolaný, a to zaslaním odvolania zákazníkom udeleného súhlasu so

spracúvaním osobných údajov na adresu prevádzkovateľa: Dr. V. Clementisa 376/2, 979 01

Rimavská Sobota.

Poučenie o právach dotknutej osoby:

Práva dotknutej osoby vyplývajú z § 28 a nasl. zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných

údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon“), ktorého znenie je

prístupné na webovom sídle Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky:

http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/docs/122_2013.pdf

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v

informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod; pri

vydaní rozhodnutia podľa odseku 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom

spracúvania a vyhodnocovania operácií,

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné

údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom

spracúvania,

e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných

údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom

spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu

zákona,

h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho

platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

Právo dotknutej osoby možno obmedziť len podľa odseku 1 písm. e) a f), ak takéto

obmedzenie vyplýva z osobitného zákona, alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana

dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči

a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na

účely priameho marketingu bez jej súhlasu a žiadať ich likvidáciu,

b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) zákona na účely priameho

marketingu v poštovom styku, alebo

c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) zákona na účely priameho

marketingu.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má

právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v

prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) vyslovením oprávnených dôvodov alebo

predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov,

ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov

poškodené; ak tomu nebránia zákonné

dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný

osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu

blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má

právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa,

ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa takéto rozhodnutie vydá

výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá

osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou

odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti

dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude

mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje

dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak

to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených

záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie

zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej

osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na

zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo

a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje

za podanú podľa zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba

doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,

b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho

sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu

zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,

c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo

zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať

úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže

uplatniť zákonný zástupca.

Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka

osoba.

OWNmODI1O